Risteily & saunailta

Risteile höyrylaivalla kauniiseen Marjosaareen tai Sarukan Savusaunalle Pihjalavedellä. Perillä sauna ja grilli odottavat kuumina nautiskelijoita.

Lähde 1,5 tunnin risteilylle ja rantaudu yksityiseen Marjosaareen tai Kokonsaareen Sarukan savusaunalle. Matkaamme rauhalliseen ja puhtaaseen luontoon. Sauna lämpiää puulla, joten pehmeät löylyt ovat taatut. Grillissä paistuu herkkuja jokaiseen makuun. Saunomisen, järvessä uimisen sekä grillailun ja rentoutumisen jälkeen risteillen takaisin matkustajasatamaan.

Hinta

Hinta alkaen 149 € / hlö sis alv.
Hinta sisältää risteilyt, saunan, saunajuomaa, grilliruoat. Alkoholijuomat eivät sisälly hintaan.

Minimi 8 hlö

Varaukset ja tiedustelut

Heli Kotro
Puh. 050 529 9512
e-mail heli.kotro@slmt.fi  

Tietoa Marjosaaresta

Marjosaari sijaitsee keskellä Saimaan Pihlajavettä. Maailman kaikista saimaannorpista Pihlajavedellä elää yli kolmannes. Niin ikään alue on saaritihein osa maailman toiseksi suurinta sisävesistöä. Marjosaaren kautta on kulkenut ikiaikainen kulkuväylä, talvisin jäätie. Maailman mittakaavassa ainutlaatuinen sisävesisaaristo on ollut asuttuna ihmisten, norppien ja muiden luontokappaleiden toimesta koko jääkauden jälkeisen olemassaolonsa ajan.

Marjosaaren ainutlaatuisen huvilan rakentamisessa on tavoiteltu kestävää ja tasapainoista luontosuhdetta myös ajattoman estetiikan keinoin.

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.