Luxury Events

Elämyskokoukset valitsemallasi budjetilla.

Kaipaatko strategia- tai kokouspäivääsi innoittavaa ohjelmaa? Sovitaan yhdessä budjetti ja me räätälöimme juuri teille sopivan kokousohjelman, laadukkaasti. Ohjelmana voi olla esimerkiksi VIP-aitio Jokereiden KHL-ottelussa, yksityisristeily höyrylaivalla, täyden palvelun kokouspäivä tai liikunnallinen kokonaisuus.

Kaipaatko ideoita yrityksesi liiketoiminnan kehittämisessä? Järjestämme elämykselliset tiimityöskentelyn, markkinoinnin ja myynnin koulutuspäivät laajalla liiketoiminnan kokemuksella.

Kumppanimme JIM Seven toteuttaa yksilöllisen ja ainutlaatuisen tapahtumakokonaisuuden juuri teidän tarpeisiinne. Ota siis yhteyttä toimitusjohtaja Matti Tammistoon, p. +358 50 577 086. Voit myös lukea lisää täältä: www.jimseven.fi

Päiväretkiä ryhmille

Suunnittelemme täyden palvelun ohjelmia juuri sinun ryhmällesi sopivaksi. Varaamme palvelut puolestasi ja tarvittaessa oppaamme on mukana vierailun ajan.

Esimerkkiohjelma

Päivä Savonlinnassa sisältää Höyrylaivaristeilyn, opastetun vierailun Olavinlinnaan, lounas paikallisten herkkujen kera, vierailun Savonlinnan torilla sekä kiertoajelun Punkaharjun harjumaisemissa. Kysy tarjous ohjelmasta!