Kuten haluatte tilausristeily

Asiakastilaisuus, oopperajuhlat, häät, hääpäivät, syntymäpäivät ja muut juhlistamista vaativat tapahtumat. Ei ole upeampaa ja ikimuistoisempaa tapaa juhlia, kuin unohtumaton risteily kauniilla Saimaalla. Jätä järjestelyt meille ja nauti itse.

Kuten haluatte -tilausristeilyt suunnitellaan aina mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Vieras voi toivoa reitin, matkan keston, tarjoilun, ohjelman – siis ihan kaiken. Vain mielikuvitus on rajana.

HUOMIO! Maaliskuussa risteilyetusi voi olla jopa 7 500 euroa

Tilaa tilausristeilysi maaliskuussa ja sinulla on mahdollisuus ansaita selvää rahaa. Maaliskuun kampanjan ajan meillä osta neljä ja maksa kolme. Tämä tarkoittaa, että saat muun muassa neljä vuorokautta luksusristeilyä kolmen hinnalla ja säästösi on 7 500 euroa.

Maaliskuun ajan neljän tunnin tilausristeily höyrylaivalla kolmen tunnin hinnalla. Alennus on hyödynnettävissä kesän 2024 risteilykauden tuotteisiin, myös oopperajuhlien aikana.

Varaukset:
Puh. 050 368 2287
janne.leinonen@vipcruise.info
Kapteeni Janne Leinonen

Räätälöidyt tilausristeilyt höyrylaivalla alkaen 750 € / tunti.

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.