Astu laivaan

Astu laivaan! Vip Cruise järjestää laadukkaat laivaristeilyt 30 vuoden kokemuksella Savonlinnassa!

Vip Cruisen kokemus erilaisten risteilyjen järjestämisestä takaa viihtyisän matkan jokaiselle. Koulutettu laivahenkilökuntamme palvelee yksilöllisesti jokaista, korkeimpien vaatimusten mukaan. Laivojemme nykyaikaiset merenkulkulaitteistot takaavat kaikille matkustajille turvallisen risteilyn. Labyrinttimainen Saimaa tuhansine saarineen ja kapeikkoineen, keskiaikainen Olavinlinna, kansallispuistot ja saimaannorppa. Koe se kaikki risteillen ja kesäisestä päivästä nauttien.

VIP Cruise yhtiönä

VIP Cruise armadan taustayhtiönä toimii LP Management Oy. Yhtiö on perustettu vuonna 2009 Janne Leinosen ja Leena Pietarisen toimesta. LP Management hankki Oy Vip Cruise Ltd:n liiketoiminnan ja laivat Jannen isältä Kari Leinoselta liiketoimintakaupalla vuonna 2018. Yhtiöön hankittiin s/s Saaristo vuonna 2021 ja s/s Rauha 2022.

Yrityksen omistuspohjaa laajennettiin vuonna 2019, jolloin omistajiksi yhtiöön tuli Rukatop Oy Markku Kankaala sekä Iiro Jussila. Vuonna 2021 yhtiöön ostettiin Savonlinnan matkatoimiston liiketoiminta. LP management Oy on täyden palvelun risteilyvarustamo ja matkatoimisto valmismatkaoikeuksilla. Lisäksi yhtiö toimii vahvasti kasvavana DMC operaattorina ja paketoimme sekä välitämme Saimaan seudun matkapaketteja ulkomaalaisille toimistoille. Tervetuloa mukaan yhteistyöhön kanssamme!

Yhtiön hallitus:
Markku kankaala PJ, aktiiviomistaja
Iiro Jussila, Liiketaloustieteen prof, sijoittaja
Janne Leinonen, CEO, Kapteeni
Leena Pietarinen, talousammattilainen

Olemme laatineet Sustainable Saimaa -vastuullisuusohjelman kehittämään kestävän matkailun toimintaamme Saimaalla

Olemme kiinnitäneet jo vuosia erityistä huomiota vastuullisen ja ympäristöä säästävän toiminnan kehittämiseen. Lähtökohta yhtiömme laivoilla on hyvä, sillä yli 100- vuotiaiden laivojen valmistumisen hiilijalanjälki on kumottu vuosikymmeniä sitten. Olemme uudistaneet tekniikan, sähköjärjestelmät, LVI-tekniikan ja mm kaikki meriagrekaatit uusimmilla malleilla. Höyrylaivojen kattiloiden lämmitys tapahtuu biopolttoainein ja teemme jatkuvia ja useita toimenpiteitä risteilyjen aikana ja jälkeen säästääksemme energiaa ja lämpöä laivan kattiloissa.
Savonlinnan satamassa on jätteiden kierrätyspiste mahdollistaa pahvien, muovien, lasin ja biojätteiden asian mukaisen kierrätyksen. Laivojen hulevedet ja septit kerätään satamassa talteen aina.
Lippulaivassamme s/s Paul Wahlissa asiat on viety jo uudelle tasolle. Laivassa on oma vedenpuhdistamo ja mm älykäs valojen himmennysjärjestelmä. Kaikki lamput ovat LED lamppuja.
Kaikki pesuaineet ovat biohajoavia, lisäksi käytämme paikallista pesulaa välttääksemme turhia kuljetuksia.
Ruokatuotannossa valitsemme lähituottajien raaka-aineita, lisäksi viinilistallamme komeilee useita luomuviinejä sekä mm Pares Paltan biodynaamisesti viljellyt viinit.

Henkilökuntamme saa jatkuvaa koulutusta kierrätyksestä ja ympäristöystäväälisestä toiminnasta. Lahjoitamme varoja Saimaan luonnon puhtauden ylläpitämiseksi. Meidän asiakkaat voivat ostaa puun taimen muistoksi risteilyltä ja istutamme puun sitomaan hiilidioksiidia luonnossa.

Ole sinäkin mukana kehittämässä kestävää matkailua kanssamme ja tule viihtymään vastuullisesti yhdessä VIP Cruise aluksille!

Kysy lisää!

Anna meidän luoda teille täydellinen Saimaa-kokonaisuus – kaikille aisteille. Katso yhteystiedot »