Päämäärätietoinen yritysjohdon risteily

Hallintoneuvostot ovat osa monen osakeyhtiön, valtionyhtiön, keskinäisen vakuutusyhtiön ja osuuskunnan hallintoa. Vie yrityksesi toimintaa eteenpäin kokoustamalla ainutlaatuisessa ympäristössä!

Miksi hallintoneuvostot ovat tärkeitä? Kuinka niiden toimintaa voitaisiin kehittää? Mitä lisäarvoa hallintoneuvosto voi tuoda yrityksen ja omistajayhteisön toimintaan? Missä kulkevat hallintoneuvoston roolin ja tehtävien rajat suhteessa hallitukseen ja omistajiin? Mitä puheenjohtaja voi tehdä huolehtiakseen hallintoneuvoston työn mielekkyydestä, tehokkuudesta ja lisäarvosta osana yrityksen hallintoa?

Tule etsimään vastauksia yhdessä eri toimialojen ja eri tavoin omistettujen yhtiöiden edustajien ja asiantuntijan kanssa s/s Paul Wahl luksushöyrylaivalle. Tarjolla on innostavan ja ravistelevan sisällön lisäksi kulinaristisia elämyksiä ja kauniita Saimaan maisemia. Asiantuntijana toimii liikeyritysten ja omistajayhteisöjen johtamisesta kirjan kirjoittanut omistajuustohtori Iiro Jussila.

Hinta

4950 € + 49 € / henkilö (sis risteilyn 2450€, työpajan alustus/konsultointi 2500€, tarjoilut 49€/ henkilö, hintoihin lisätään arvonlisävero)

Paketti sisältää

  • 4 tunnin räätälöidyn tilausristeilyn s/s Paul Wahl höyrylaivalla
  • 2,5 tunnin työpajan alustuksineen ja keskusteluineen (Iiro Jussila)
  • turvallisen ympäristön ja uniikin kokoustilan esitystekniikalla
  • kokoustarjoilut
  • illallisen laivalla

Optiona tarjoamme mahdollisuutta saunaelämykseen, vesiaktiviteettien järjestämiseen sekä yöpymiseen laivalla tai luksushuvilassa.

Varaukset

Janne Leinonen
+358 50 368 2287
janne.leinonenvipcruise.info

Varaa paikkasi pian, sillä vain 10 nopeinta saa paikan kesäkuun risteilyltä.

Iiro Jussila on kauppatieteiden tohtori ja partneri Skillmotor Finland Oy:ssä. Hän on tutkinut yritysten hallintoa, kirjoittanut siitä, toiminut hallinnon kouluttajana ja sparraajana sekä toiminut itse niin erilaisten yhtiöiden hallituksissa kuin hallintoneuvostoissa. Hän näkee hallintoneuvostot yritysten käyttämättömänä voimavarana ja haastaa yrityksiä aktiivisesti hyödyntämään hallintoneuvostoja yritysten ja niiden omistajien muodostaman kokonaisuuden hyväksi.

Tutustu laivoihin

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.