Pikkujoulut Vip Cruisen tapaan

Erilaiset pikkujoulut Saimaalla

Onko sinun täydelliset pikkujoulusi viininmaistelua ja herkuttelua kynttilänvalossa, tanssia aamun pikkutunneille vai rentoa yhdessäoloa ja pitkiä keskusteluja hyvien ystävien kanssa?

Savonlinnassa, höyrylaivojen pääkaupungissa löytyy ainutlaatuisia laivoja ja niissä tiloja, joissa järjestät niin isot kuin pienetkin pikkujoulut moneen eri makuun ja budjettiin.

Siispä siis… Varaa nyt oma suosikkilaivasi tiloineen käyttöönne intiimisti vain teille. Uudistetussa höyrylaiva s/s Paul Wahlissa voit myös majoittua korkeatasoisissa sviiteissä.

s/s Paul Wahl – Täydelliset pikkujoulut kuudelle henkilölle

Luksushöyrylaiva Paul Wahl, siellä toteutamme unelmiesi pikkojoulut valmiiksi räätälöitynä kuudelle henkilölle. Samppanjavastaanoton jälkeen nautimme täydellisen viiden ruokalajin juhlaillallisen tarkoin valitulla viinimenulla. Juhlan päätteeksi majoitus on lähelle ja tyylikkäästi uudistetuissa laivan sviiteissä. 

Juhlat luksushöyrylaiva Paul Wahlissa edellä mainitulla ohjelmalla ja yöpymisellä 309€ / henkilö

(Hinta sisältää tervetuliassamppanjan, viiden ruokalajin illallisen laivalla tehtynä, yöpymisen laivan sviiteissä, aamiaisen laivalla)

Varaukset ja myynti

+358 50 368 2287 – Kapteeni Janne
vip@vipcruise.info

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.