Pikkujoulut Vip Cruisen tapaan

Erilaiset pikkujoulut Saimaalla

Onko sinun täydelliset pikkujoulusi viininmaistelua ja herkuttelua kynttilänvalossa, tanssia aamun pikkutunneille vai rentoa yhdessäoloa ja pitkiä keskusteluja hyvien ystävien kanssa?

Savonlinnassa, höyrylaivojen pääkaupungissa löytyy ainutlaatuisia laivoja ja niissä tiloja, joissa järjestät niin isot kuin pienetkin pikkujoulut moneen eri makuun ja budjettiin, risteillen Saimaalla tai satamassa porukkasi seurasta nauttien.

Siispä siis… Varaa nyt oma suosikkilaivasi tiloineen käyttöönne intiimisti vain teille. Uudistetussa höyrylaiva s/s Paul Wahlissa voit myös majoittua korkeatasoisissa sviiteissä. Ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä juuri teille sopivat pikkujoulut!

Esimerkkipaketit

s/s Saaristo – Glühweinin ja joulun makuiset pikkujoulut 

höyrylaiva Saaristo luo upeat puitteet toteuttaa pikkujoulut eri kokoisille seurueille. Astu laivaan, ja kaikki on valmisteltu juuri teitä varten!

Tervetuliasjuomaksi soppi laivalla maustettu ja valmistettu lämmin glühwein, minkä jälkeen nautimme upean joulun makujen valtaaman illallisen, risteilyn aikana. Risteily suuntautuu kauniille Pihlajavedelle, kulkien läpi lukuisten kapeikkojen ja ohittaen Olavinlinnan juuri ennen rantautumista. Pikkujoulupaketti kolmen tunnin upealla risteilyllä illallisen kera *alkaen 95€ / henkilö.
*Paketti laskettu 25 henkilön mukaan, tarkka hinta määräytyy henkilömäärän ja valitun ohjelman mukaan!

s/s Paul Wahl – Täydelliset pikkujoulut kuudelle henkilölle

Luksushöyrylaiva Paul Wahl, siellä toteutamme unelmiesi pikkojoulut valmiiksi räätälöitynä kuudelle henkilölle. Samppanjavastaanoton jälkeen nautimme täydellisen viiden ruokalajin juhlaillallisen tarkoin valitulla viinimenulla. Juhlan päätteeksi majoitus on lähelle ja tyylikkäästi uudistetuissa laivan sviiteissä. 

Juhlat luksushöyrylaiva Paul Wahlissa edellä mainitulla ohjelmalla ja yöpymisellä 309€ / henkilö

(Hinta sisältää tervetuliassamppanjan, viiden ruokalajin illallisen laivalla tehtynä, yöpymisen laivan sviiteissä, aamiaisen laivalla) HUOM. Hinta kahden tunnin risteilyllä 595€ / henkilö.

Räätälöidyt tilausristeilyt höyrylaivalla alkaen 500€ / tunti

Varaukset ja myynti

+358 50 368 2287 – Kapteeni Janne
vip@vipcruise.info

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.