Risteily & huvila

Risteile höyrylaivalla kauniiseen Marjosaareen Pihjalavedellä. Perillä sauna ja henkilökohtainen kokki odottavat nautiskelijoita.

Sauna lämpiää puulla, joten pehmeät löylyt ovat taatut. Kokki valmistaa juuri teille räätälöidyn maukkaan kolmen ruokalajin illallisen. Saunomisen, järvessä uimisen, illallisen ja rentoutumisen jälkeen pääsette nauttimaan rauhallisesta yöstä huvilassa valkoisissa lakanoissa. Huvilassa on lasiseinät, joiden läpi voi ihastella upeaa järvimaisemaa auringon laskuineen. Aamulla kokki valmistaa teille maittavan aamiaisen. Aamu-uinnin jälkeen risteillään takaisin matkustajasatamaan ja matkalla nautitaan lounas.

Menomatka 1,5 tuntia – paluu 2 tuntia.

Hinta

Majoitus 2130 € / huvila / vrk (maks. 6 hlöä)

Palvelut 694 € / hlö
Hinta sisältää alv., risteilyt, saunan, saunajuomaa, kolmen ruokalajin illallisen sekä viiniä, yhden yön majoituksen, liinavaatteet, kylpytakit, pyyhkeet, lipokkaat, aamiaisen, kokin/houstin palvelut.

Minimi 2 hlö, maksimi 6 hlö

Varaukset ja tiedustelut

vip@vipcruise.info

Tietoa Marjosaaresta

Marjosaari sijaitsee keskellä Saimaan Pihlajavettä. Maailman kaikista saimaannorpista Pihlajavedellä elää yli kolmannes. Niin ikään alue on saaritihein osa maailman toiseksi suurinta sisävesistöä. Marjosaaren kautta on kulkenut ikiaikainen kulkuväylä, talvisin jäätie. Maailman mittakaavassa ainutlaatuinen sisävesisaaristo on ollut asuttuna ihmisten, norppien ja muiden luontokappaleiden toimesta koko jääkauden jälkeisen olemassaolonsa ajan.

Marjosaaren ainutlaatuisen huvilan rakentamisessa on tavoiteltu kestävää ja tasapainoista luontosuhdetta myös ajattoman estetiikan keinoin.

Huvila

  • Päärakennus 100 m2 ja piha-aitat 2 kpl 10 m2
  • Rakennusvuosi 2015
  • Makuuhuoneet: 2 hh makuuhuone päärakennuksessa, 2 + 2 pihan erillisissä aittarakennuksissa.
  • WC on siisti kompostikäymälä, käynti kaikilla ulkokautta.
  • Sauna tilava 10 hlön sauna, jossa suihku sekä perinteinen lämminvesipalju. Käynti ulkokautta.
  • Terassilla useita eri vilvoittelupaikkoja sekä kaksi eri pöytäryhmää. Yksi tulipaikka. Portaat rantaan uimapaikalle. Toinen ranta venelaiturina sekä hiekkaranta. Check in ja Check out ajat noin klo 17 ja 11.

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.