Risteily & huvila 3 vrk, all inclusive

Risteile höyrylaivalla kauniiseen Marjosaareen Pihjalavedellä. Perillä sauna ja henkilökohtainen kokki odottavat nautiskelijoita.

Housti toivottaa seurueenne tervetulleeksi ja esittelee teille huvilan ja ympäristön. Kun olette asettautuneet, tarjoillaan teille illallinen sekä hyvät viinit. Sauna lämpiää puulla, joten pehmeät löylyt ovat taatut. Saunomisen, järvessä uimisen, illallisen ja rentoutumisen jälkeen pääsette nauttimaan rauhallisesta yöstä huvilan valkoisissa lakanoissa. Huvilassa on suuret ikkunat, josta voi ihastella upeaa järvimaisemaa auringon laskuineen.

Aamulla kokki valmistaa teille maittavan aamiaisen, jonka jälkeen opas ottaa teidät matkaansa pienelle veneellä kalastusretkelle. Voitte kalastaa sekä veneestä että lähisaarien rannoilta. Opas neuvoo, mitä saalista voi tärpätä milläkin pyydyksellä. Saaren lähettyviltä voi saada ahventa, haukea, siikaa, kuhaa, jopa järvilohta.

Päivän aikana nautitte lounaan joko luonnossa metsäretkellä tai huvilalla. Saunan jälkeen kokki valmistaa teille illallisen sekä tarjoilee hyvät viinit. Iltanuotiolla voi vielä grillata vaahtokarkkeja tai vain nautiskella hiljaisuudesta.

Seuraavan päivän aamiaisen jälkeen opas vie teidät melontaretkelle. Lounas joko retken aikana rantakallioilla tai huvilalla. Melonnan jälkeen sauna varmasti maistuu. Kokki loihtii jälleen maittavan illallisen. Illalla voitte kiertää saarta jalkaisin ja kiipeillä korkealle kalliolle katsomaan auringon laskua. Iltapalat valmistuvat sillä aikaa.

Kolmantena aamuna aamupalan sekä aamu-uinnin jälkeen risteillen höyrylaivalla takaisin matkustajasatamaan. Matkalla tarjolla lounas.

Menomatka 2,5 tuntia – paluu 1,5 tuntia.

Hinta

Majoitus 6390 € / huvila / 3 vrk (maks. 6 hlöä)

Palvelut 2350 € / hlö
Hinta sisältää alv., risteilyt, saunan, saunajuomaa, kolmen yön majoituksen, liinavaatteet, kylpytakit, pyyhkeet, lipokkaat, aamiaiset, lounaat, 3n ruokalajin illalliset sekä viiniä, iltapalat sekä juomat, kokin/houstin palvelut, ohjatut ohjelmapalvelut ja välinevuokrat

Minimi 2 hlöä, maksimi 6 hlöä

Varaukset ja tiedustelut

vip@vipcruise.info

Tietoa Marjosaaresta

Marjosaari sijaitsee keskellä Saimaan Pihlajavettä. Maailman kaikista saimaannorpista Pihlajavedellä elää yli kolmannes. Niin ikään alue on saaritihein osa maailman toiseksi suurinta sisävesistöä. Marjosaaren kautta on kulkenut ikiaikainen kulkuväylä, talvisin jäätie. Maailman mittakaavassa ainutlaatuinen sisävesisaaristo on ollut asuttuna ihmisten, norppien ja muiden luontokappaleiden toimesta koko jääkauden jälkeisen olemassaolonsa ajan.

Marjosaaren ainutlaatuisen huvilan rakentamisessa on tavoiteltu kestävää ja tasapainoista luontosuhdetta myös ajattoman estetiikan keinoin.

Huvila

  • Päärakennus 100 m2 ja piha-aitat 2 kpl 10 m2
  • Rakennusvuosi 2015
  • Makuuhuoneet: 2 hh makuuhuone päärakennuksessa, 2 + 2 pihan erillisissä aittarakennuksissa.
  • WC on siisti kompostikäymälä, käynti kaikilla ulkokautta.
  • Sauna tilava 10 hlön sauna, jossa suihku sekä perinteinen lämminvesipalju. Käynti ulkokautta.
  • Terassilla useita eri vilvoittelupaikkoja sekä kaksi eri pöytäryhmää. Yksi tulipaikka. Portaat rantaan uimapaikalle. Toinen ranta venelaiturina sekä hiekkaranta. Check in ja Check out ajat noin klo 17 ja 11.

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.