Eräristeilyt

Viiden tunnin Saimaa Safari höyrylaivalla – Seikkailuhenkinen risteilyelämys, jossa pääsemme tutustumaan uskomattoman kauniiseen suomalaiseen kansallismaisemaan.

Risteilyn yhteydessä on pysähdys Pihjalaveden saaristossa, ja pääsemme nauttimaan saaristoluonnon ainutlaatuisuudesta. Erävaellusosuus ovat rakennettavissa täysin yksilöllisesti ryhmän aktiivisuuden ja liikuntatason mukaan. Vaihtoehtoja erävaelluksen viettopaikaksi löytyy useita Savonlinnan ympäristössä. Hoidamme risteilyn lisäksi erävaelluksen ja muun aktiviteetin järjestelyt.

Risteilyreitti kulkee Saimaan norpan asuinsijoille Pihlajaveden saaristoon, nautimme uskomattoman kauniista suomalaista saaristosta, keskellä aitoa puhdasta Saimaan luontoa.

Matkan aikana nautimme höyrylaivan tyyliin sopivan keittolounaan ja ulkoilun jälkeen kahvit maittavalla jälkiruokapiiraalla.

SOPIVUUS: Saimaan Safari höyrylaivaristeily sopii lähes kaikille. Liikkumisen vaativuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Laivalla on melko hyvät puitteet liikuntarajoitteisille. Emme kuitenkaan suosittele tätä tuotetta vaikeasti liikuntarajoitteisille.

VARUSTUS: Suomessa ja Saimaalla on hyvinkin nopeasti vaihteleva sää. Varustus kannattaa valikoidan mukaan vallitsevan sääennusteen mukaan. Päälle puetaan mukavat liikkumiseen ja säähän sopivat varusteet. Suosittelemme mukavia ja pitävällä pohjalla varustettuja jalkineita.

KAPASITEETTI: Sopii Ryhmille 4 – 50 henkilöä

Hinta: 2500 € + 25 € / henkilö. Hinta sisältää risteilyn höyrylaiva s/s Punkaharjulla Pihlajaveden Kansallismaisemiin, opastetun liikunnallisen erävaelluksen saaressa sekä ohjelmassa mainitut ruokailut.

Matkaan voidaan yhdistää saunomista savusaunassa, rosvopaistia, uistelukalastusta jne. Matka voidaan suunnata esimerkiksi kansallispuisto Linnansaareen. Kysy tarjous lisäpalveluista.

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.