S/s Paul Wahlin kokit esittelyssä

Tutustu höyrylaiva s/s Paul Wahlin uusiin ja taitaviin kokkeihin. Samin ja Emmin maukkaita annoksia pääsee maistelemaan s/s Paul Wahlin risteilyillä.

Sami Hakamäki

Olen 25-vuotias kokki Tampereella. Ruoanlaitto on suuri intohimoni. Nautin, kun pääsen keittiöön laittamaan ruokaa ja toteuttamaan ajatuksiani lautaselle.

Olen työskennellyt viimeiset seitsemän vuotta huippuravintoloissa ympäri Suomea ja maailmallakin. Kokemusta on tullut myös haettua useista kokkikilpailuista ja nautin suuresti kilpailujen tuomasta paineesta.

Ruoassa minulle tärkeintä on maku ja ruoan herkullisuus onkin aina etusijalla! Ruoanvalmistuksessa arvostan erityisesti käsityötä. Mielestäni perinteiset kädentaidot ovat ammattitaidon ydin ja niitä tulisi vaalia. Arvostan Suomen luontoa suuresti. Sen antimet ovat maailman parhaita ja sen puitteet pysähtymisen arvoisia.

Emmi Latvanne

Olen Emmi Latvanne menestynyt kokki ja laulaja Tampereelta. Toimin tällä hetkellä yksityiskokkina yhdessä Sami Hakamäen kanssa kokaten, jos jonkinlaisia illallisia ympäri Suomea. Pidän siitä, kuinka yksityisillallisia järjestäessä pystymme tekemään ihmisille elämyksiä pelkän ruoan sijaan.

Kokemusta kokkina olen kerryttänyt kuusi vuotta lukuisista laadukkaista ravintoloista ja alan kilpailuista. Kokkina minulle on tärkeää puhtaat, laadukkaat ja eettisesti tuotetut raaka-aineet. Suomen luonto ja sen antimet, mahdollisuudet sekä tietenkin herkullinen ruoka. Keittiössä erityisesti jälkiruoat ovat intohimoni!

Tällä hetkellä laulan Tampereen konservatoriolla. Illallisilleni pyrin tuomaan tunnelmaan sopivaa musiikkia laulun muodossa. Tahdon saada aikaan ihmisille mieleenpainuvia kokemuksia illallisten kautta. Ohjelmistostani löytyy klassista musiikkia, perinteisiä suomalaisia kappaleita sekä jazzia.