VIP Viini & Tapasbaari

Tervetuloa uuteen viinibaariin Savonlinnan satamaan. VIP viini & Tapasbaari on avoinna ma-la 14-22. Piipahda nauttimaan lasillinen tai järjestä ikimuistoinen juhla tai yksityistilaisuus Savonlinnan sydämessä.

Kesän 2023 viinibaarimme linja on kuohuvat maailmalta. Varastossa löytyy kymmeniä kuohuvia laatuja, ja lähes 20 samppanjamerkkiä. Viinivalikoimamme kasvaa joka viikko ja otamme vieraiden suosituksia myös vastaan. Perjatain alkuillat on pyhitetty wine tasting elämyksille. Joka perjantai klo 18-19:30 on viinurimme ammattitaidolla pitämä viininmaistelu. Wine tasting hinnat 30-200€ riippuen illan teemasta ja valituista viineistä. Herkulliset tapastarjoilumme kruunaavat tilaisuuden kuin tilaisuuden.

Liity “salaiseen” VIP viiniklubiin!
Klubilaisille viikon viini- tarjoukset ja mahdollisuus osallistua viinimaisteluihin erikoishinnoilla. Klubiin liittyminen tapahtuu viinibaarissa.

Tapasmenut koostuu kolmesta erilaisesta ja kokoisesta annoksesta. Makuja Saimaalta ja maailmalta voi nauttia itsenäisesti maistelulautasen tai isommalle seurueelle tapastarjottimien muodossa.

Tapas maistelulautanen 14,90€
Tapas tarjotin kahdelle 27,90€
Saimaan tapas seurueille, alkaen 19,90€/hlö

Anna meidän auttaa sinua ikimuistoisen tilaisuuden järjestämisessä. Yrityst- ja yksityistilaisuuksia räätälöidään toiveiden mukaan. VIP Viinibaarissa on myynnissä Savonlinnan seudun maisemaristeilyt, teema- ja tilausristeilyt. Tervetuloa uuteen viinibaariimme!

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteen.