Maisemaristeily

s/s Punkaharjun maisemaristeilyt 2024 on myynnissä!

S/S Punkaharjun maisemaristeilyt matkustajasatamasta joka päivä. Risteily suuntaa Savonlinnan etelänpuoleiseen labyrinttimaiseen Savonlinnan saaristoon. Matka käy läpi kapeikkojen, lukuisten saarien lomasta ja ohittaa keskiaikaisen Olavinlinnan juuri sopivalta kuvausetäisyydeltä.

Lähdöt joka päivät 1.6.-31.8.2024 klo 11, 13, 15, 17 ja 19. Risteily kestää 1h 30 min.

S/S Punkaharju on aito Saimaan höyrylaiva ja rakennettu Savonlinnassa vuonna 1905. Laivan aurinkokansi on ihanteellinen maisemaristeilyistä eniten nauttiville. Lemmikkiystävät ovat tervetulleita mukaan risteilylle. Laivassa on ravintola ja täydet anniskeluoikeudet. Matkustajakapasiteetti 75 henkilöä.

Maisemaristeilyn hinnat
30€ (aikuiset)
15€ (lapset 7-17 v.)
70€ (perhelippu 2 aik.+2 tai 3 lasta)

OSTA LIPPU

Risteilykausi käynnistyy 1.6 ja päättyy 31.8. Vip Cruise pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin. Tilausristeilyn sattuessa seuraavan maisemaristeilyn lähtöaika on nähtävissä matkustajasatamassa aikataulukilvessä. Lemmikit ovat tervetulleita risteilylle!

Varaukset VIP Travel Savonlinnan matkatoimisto:
vip@vipcruise.info tai puh. 0600 392 020

TripAdvisor

 

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.