Luksusjahtiristeilyt

Tarjoamme todellista luksusta Saimaa risteilyille.

Suomen sisävesillä ja merellä risteilevä Sunseeker antaa upeat puitteet huippulaadukkaaseen elämykseen. Voit vuokrata oman risteilijän käyttöösi lomamatkalle, juhliin tai asiakastapaamiseen. Astu laivaan, ja Saimaa on sinun aivan uudella tavalla. Nauti matkasta asiakkaiden, ystävien tai perheen kanssa.

Laivaan mahtuu 12 vierasta ja tasokkaat majoitustilat löytyy kuudelle. Risteilypakettiin voidaan liittää kuljetukset ja tarjoilut toiveidesi mukaan. Aluksella sinua palvelee aina vähintään kahden hengen miehistö. Räätälöimme juuri sinulle sopivin vaihtoehto muutaman tunnin miniristeilystä viikkoristeilyyn. Aluksen suuri salonki, flybridge ja kolme huippulaadukasta on-suite hyttiä mahdollistavat pidemmänkin Saimaa elämyksen. Salonki ja hytit ovat ilmastoituja.

Räätälöimme tarjoilut, risteilyn sisällön, reitin ja aikataulut aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Esimerkkiristeilyt

Vuorokausi – 24h Saimaa elämys

Koko jahti, kolme sviittiä – vuoteet 6 henkilölle – kysy tarjous

24h risteilyelämys voi alkaa yhdessä sovittuna aikana. Hintoihin lisätään alv. 10 %. Hinnat sisältävät vuorokauden aikana 3 tuntia risteilyä. Lisätunnit 500 € tunti n. 8 solmun risteilyvauhdilla. Ravintolapalvelut, ruoka ja alkoholi laskutetaan tilauksen ja kulutuksen mukaan.

Viikonloppu Saimaalla

Koko jahti, kolme sviittiä vuoteet 6 henkilölle – kysy tarjous

Viikonloppu / 3 vuorokauden Saimaa elämys alkaa tulopäivänä klo 12.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 18:00. 2 henkilön hinta on aina master suiten hinta. Hintoihin lisätään alv 10 %. Hinnat sisältävät 3 vuorokauden aikana yhteensä 8 tuntia risteilyä. Lisätunnit 500 € tunti n. 8 solmun risteilyvauhdilla. Ravintolapalvelut, ruoka ja alkoholi laskutetaan tilauksen ja kulutuksen mukaan.

Päiväristeilypaketti

Kysy tarjous

Neljän tunnin räätälöity Saimaan elämys maksimissaan 10 henkilölle. Ravintolapalvelut, ruoka ja alkoholi laskutetaan tilauksen ja kulutuksen mukaan.

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.