Lennä Savonlinnaan Helsingistä kätevästi reittilennolla alle tunnissa! Savonlinnan ja Helsingin välinen reittilentoliikenne on käynnistynyt 4.10.2021.

Lennot lennetään edestakaisin kahdessa vuoroparissa maanantaista torstaihin. Lentojen ensimmäinen vuoropari lennetään aamulla ja toinen iltapäivällä.

Perjantaisin lennetään ainoastaan aamulento Savonlinnasta Helsinkiin ja iltapäivälento Helsingistä Savonlinnaan.

Perjantai-iltaisin lennetään jatkolento Savonlinnasta Tallinnaan ilman koneenvaihtoa Helsingissä. Tallinnasta takaisin Savonlinnaan lennetään sunnuntaisin.

Lentolippu maksaa tällä hetkellä edullisimmillaan 25 euroa.

Siirry varaamaan lentoliput »

Lokakuussa aloitettu sopimuskausi Savonlinnan ja Helsingin välisistä lennoista kestää joulukuuhun 2024 saakka. Lentoyhteyttä operoi liettualainen Transaviabaltika ja reitti lennetään 19-paikkaisella Jetstream 32 -potkurilentokoneella.

Lentoliikenteen vaatimat maapalvelut Savonlinnassa hoitaa paikallinen höyrylaivoistaan ja risteilypalvelustaan tunnettu LP Management. Maapalveluihin sisältyvät muun muassa matkustajapalvelut lähtöselvityksessä, matkatavaroista huolehtiminen ja koneiden vastaanottaminen. Lentoaseman ja kiitotien toimivuudesta vastaa Finavian henkilökunta.