Sunseeker 60 Manhattan

Tarjoamme todellista luksusta Saimaa risteilyille.

Suomen sisävesillä ja merellä risteilevä Sunseeker antaa upeat puitteet huippulaadukkaaseen elämykseen. Voit vuokrata oman risteilijän käyttöösi lomamatkalle, juhliin tai asiakastapaamiseen. Astu laivaan, ja Saimaa on sinun aivan uudella tavalla. Nauti matkasta asiakkaiden, ystävien tai perheen kanssa.

Laivaan mahtuu 12 vierasta ja tasokkaat majoitustilat löytyy kuudelle. Risteilypakettiin voidaan liittää kuljetukset ja tarjoilut toiveidesi mukaan. Aluksella sinua palvelee aina vähintään kahden hengen miehistö. Räätälöimme juuri sinulle sopivin vaihtoehto muutaman tunnin miniristeilystä viikkoristeilyyn. Aluksen suuri salonki, flybridge ja kolme huippulaadukasta on-suite hyttiä mahdollistavat pidemmänkin Saimaa elämyksen. Salonki ja hytit ovat ilmastoituja.

Räätälöimme tarjoilut, risteilyn sisällön, reitin ja aikataulut aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Legendaarinen englantilainen Sunseeker on moottoriveneiden ja jahtien kansainvälinen kärkimerkki sekä yksi maailman arvostetuimmista venevalmistajista. Alus valmistui vuonna 2007 ja silloin Sunseeker Manhattan 60 valittiin maailman parhaaksi jahdiksi kokoluokassaan.