Vuokraa vesijetti tai matkavene

Meillä vuokrattavana 2 kpl EX WaveRunner -vesijettiä sekä Yamarin 59 Day Cruiser -matkavene. Voit varata veneen ja vesijetit nyt suoraan minulta, myöhemmin avaan mahdollisuuden varata myös saimaashop.com verkkokaupasta.

EX-sarjan WaveRunner-jettiemme ovat helppoja käsitellä, huokuu varmatoimisuutta ja teknistä innovatiivisuutta kokonaisuutena. EX-mallisarjan lippulaiva DeLuxe on monipuolisten ominaisuuksien vesijetti. Sen hyödyllisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa Yamahan mullistava RiDE®, huipputason vesijettimalliemme helppokäyttöinen ja intuitiivinen hallintajärjestelmä, joka on jo uudistanut vesijettien maailman ajotottumuksia.

Yamarin 59 Day Cruiser

Yamarin 59 Day Cruiser vakuuttaa vankalla rungollaan, loistavilla ajo-ominaisuuksillaan ja laadukkaalla varustelulla. Onnistuneen veneilypäivän varmistavat 2-hengen ikkunallinen kajuutta, viihtyisä avotila ja iso uimataso. Leveä tuulilasi ja läpikuljettavuus lisäävät käyttömukavuutta entisestään. Vuokraaminen on helppoa verkkokaupastamme. Vuokraukseen kuuluu palastusliivit maksimissaan 6 henkilölle.

Lisäksi vuokraamme

  • suplautoja
  • kajakkeja
  • wakeboardeja
  • vesisukset
  • märkäpukuja

ja paljon muuta!

Tiedustelut ja vuokraukset

Janne Leinonen
puh. 050 368 2287
info@saimaashop.com