Savonlinna – Joensuu – Savonlinna

Juhlavuoden kunniaksi Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2021 Vip Cruise avaa perinteiset höyrylaivayhteydet uudella tavalla Savonlinnan, Joensuun, Kuopion ja Lappeenrannan reiteille. Matkat rakkaille reiteillemme tehdään tänä kesänä s/s Savonlinna-laivalla laadukkaasti, historiaan tukeutuen tämän päivän hengessä.

Reittisuunnitelma 2021

8.7. Savonlinna – Joensuu. Lähtö Savonlinnasta klo 10, Haponlahti n klo 12:30, Vuokala n. 15:00, Joensuu klo 20.
9.7. Maisemaristeilyt Joensuussa klo 11, 13, 15 ja klo 19. Lisäksi mahdollisuus järjestää tilausristeilyjä.
10.7. Joensuu – Savonlinna, lähtö klo 10.

19.7. Savonlinna – Joensuu. Lähtö Savonlinnasta klo 10, Haponlahti n klo 12:30, Vuokala n. 15:00, klo 20 Joensuu.
20.7. Maisemaristeilyt Joensuussa klo 11, 13, 15 ja klo 19. Lisäksi mahdollisuus järjestää tilausristeilyjä.
21.7. Joensuu – Savonlinna, lähtö klo 10.

Risteilyt Saapuu Joensuun matkustajasatamaan Pielisjoessa. Maisemaristeilyt lähtee matkustajatamasta.

Hinnat

Savonlinna – Joensuu – Savonlinna
Aikuinen 95€ / yksi suunta
Lapsi 45€ / yksi suunta
Aikuinen 165€ / meno-paluu
Lapsi 75€ / meno-paluu

Laivalla on ravintola, jossa tarjoillaan lounasta klo 12:00 – 15:00. Ravintola ja baari ovat auki koko matkan ajan. Lounaan lisäksi saatavilla on pikkupurtavaa sekä laaja juomavalikoima.

Maisemaristeilyt 1,5 tuntia Joensuussa
Aikuinen 25€
Lapsi 12,50€

Osta liput verkosta

Kysy majoitusta höyrylaivassa petteri.pankakari@vipcruise.info

Original Sokos Hotel Kimmel on itäisen Suomen ykköstapahtumapaikka Joensuun Sirkkalan puistossa, Pielisjoen rannalla. Hotellissa on 230 huonetta, kaksi ravintolaa, yökerho, juhlasali, 11 kokoustilaa sekä saunaosasto. Hotelli uudistuu täysin vuoden 2021 aikana tarjoten jatkossa matkailijoille nykykarjalaista luksusta. Uudistus valmistuu syksyllä 2021.

Kumppanimme majoitus Joensuussa

Hotellia operoi Pohjois-Karjalan Osuuskauppa. https://www.sokoshotels.fi/fi/joensuu/sokos-hotel-kimmel

Original Sokos Hotel Vaakuna on sympaattinen keskustahotelli Joensuun torin laidalla. Hotellissa on 144 huonetta, neljä ravintolaa, saunatilat, kuntoilutila sekä kaksi kokouskabinettia. Hyvästä palvelustaan tunnettu hotelli henkii nykykarjalaista luksusta monipuolisine ravintolapalveluineen. https://www.sokoshotels.fi/fi/jonsuu/sokos-hotel-vaakuna

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama kuluttajaosuuskunta, joka tuottaa etuja ja palveluita omistajilleen 13 kunnan ja kaupungin alueella Pohjois-Karjalassa. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa 128 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 400 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta. PKO:n perustehtävä on tuottaa palveluja ja etuja omistajilleen sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. Arvomme ovat kilpailukyky ja yhteistä hyvää.

Tilausristeily räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Esimerkki 3 tunnin tilausristeily maksaa 1650€ + TARJOILUT (Hinta sisältää alv).

 

 

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.