Tervetuloa unohtumattomille tilausristeilyille Lappeenrannassa upealla s/s Paul Wahl höyrylaivalla!

Haluatko kokea Saimaan kauneuden ja risteilyn ilman huolen häivää? Tarjoamme sinulle täydellisen tilaisuuden nauttia upeasta Saimaan järvimaisemasta ja samalla hemmotella itseäsi ylellisellä risteilyllä Lappeenrannan upeissa vesistöissä. Olipa kyseessä sitten yrityksen virkistyspäivä, pikkujoulut, perheen juhlat tai ystäväporukan rentoutumishetki, meillä on juuri sinulle sopivaratkaisu. Tuomme laivan lappeenrantaan pe 3.11., joten matka Savonlinna-Puumala-Lappeenranta on varattavissa. Ole nopea ja nappaa paras reitti ja ajankohta juuri sinun ryhmällesi!

Miksi valita meidät?

Upea Saimaa ja upea s/s Paul Wahl höyrylaiva: Lappeenranta on Saimaan helmi, ja risteilyllämme pääset nauttimaan tästä kauneudesta täysin siemauksin. Koe järvimaisemien ainutlaatuinen rauha ja kauneus ylellisellä höyrylaivalla.

Yksilölliset risteilyt: Järjestämme tilausristeilyt aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit valita haluamasi reitin, laivan ja palvelut – me toteutamme sen sinulle.

Laadukas palvelu: Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme takaa sen, että risteilysi sujuu mutkattomasti ja voit nauttia jokaisesta hetkestä.

Monipuolinen tarjonta: Tarjoamme erilaisia risteilyvaihtoehtoja aina rentouttavista iltaristeilyistä aina kokopäivän kestäviin retkiin. Voit valita mieleisesi!

Räätälöidyt palvelut: Tarjoamme myös erilaisia palvelupaketteja, kuten catering-palvelut, musiikkiesitykset ja ohjelmanumeroita, jotta voit räätälöidä risteilysi juuri sellaiseksi kuin haluat.
Varaa tilausristeilysi jo tänään!

Älä jää paitsi Lappeenrannan upeista vesistöistä ja Saimaan tarjoamista elämyksistä. Varaa tilausristeily meiltä jo tänään ja anna meidän huolehtia siitä, että saat unohtumattoman kokemuksen kauniissa Lappeenrannassa. Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva risteily!

Tervetuloa nauttimaan Saimaan ainutlaatuisesta kauneudesta ja risteilyn lumosta Lappeenrannassa!

Varaukset ja tiedustelut

Janne Leinonen, Kapteeni
Puhelin 050 368 2287
janne.leinonen@vipcruise.info

Koe Saimaa juuri omalla tavallasi

Jos kapteenin tilausristeilypaketeista ei löydy täydellistä kokonaisuutta juuri teille, ole yhteydessä. Pääsääntöisesti risteilyjen reitti, kesto, ohjelma ja muut ominaisuudet ovat räätälöitävissä.

Tiedustelut ja varaukset liittyen tilausristelyihin ja niiden räätälöintiin.

Voit lähettää tarjouspyynnön risteilyistä, tapahtumista ja tilaisuuksista.